Alarmpistolen, legaal en veilig!

Wij leveren diverse alarmpistolen. Munitiekistkopen.nl levert naast munitiekisten ook alarmpistolen. Onze alarmpistolen zijn goedgekeurd voor de Nederlandse markt. Dit betekent dat iedereen boven de 18 jaar legaal een alarmpistool mag aanschaffen, gebruiken en in huis mag hebben zonder verder consequenties. Naast alarmpistolen leveren wij ook knalpatronen zodat u zorgeloos uw alarmpistool kan blijven gebruiken. Onze 6mm alarmpistolen zijn 100% legaal en goedgekeurd in Nederland.

Alarmpistool waarvoor te gebruiken?

Alarmpistolen worden voor diverse toepassingen gebruikt, waaronder:

  • Om ongewenste dieren/personen te verjagen (niet schadelijk).
  • Als startpistool bij (officiële) wedstrijden;
  • Als onderdeel van (toneel) voorstellingen;
  • Bij de jacht training (als vervanging voor vuurwerk).

Welk alarmpistool is geschikt voor mij?

Het beste alarmpistool wat wij in ons assortiment hebben is het Röhm RG3 alarmpistool en geschikt voor intensief gebruik. Indien u het alarmpistool in mindere mate gaat gebruiken adviseren wij het Record alarmpistool. Het Röhm RG3 alarmpistool wordt geleverd met case, handleiding en schoonmaak borstel. Het Record alarmpistool wordt daarin tegen alleen met omdoos geleverd zonder acessoires. Vandaar het prijsverschil tussen de verschillende alarmpistolen. De 6mm knalpatronen zijn voor beide alarmpistolen geschikt. Mocht u nog vragen hebben omtrent een van onze alarmpistolen of regelgeving vanuit de Nederlandse wet? Neem dan gerust contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Waarom een alarmpistool kopen?

Het kopen van een alarmpistool kan meerdere reden hebben. Veelal wordt een alarmpistool gebruikt voor het verjagen van dieren of u kunt het alarmpistool gebruiken als startpistool bij wedstrijden, of als onderdeel van een toneel voorstelling, of bij jacht training in plaats van vuurwerk.
Waarom moet u uw alarmpistool kopen bij MunitiekistKopen.nl? Wij verzenden uw bestelling binnen 24 uur, leveren de beste kwaliteit en gaan voor 100% klanttevredenheid.

LET OP! Verkoop alleen toegestaan aan personen van 18 jaar en ouder in verband met de wetgeving en veiligheid.

Onze munitiekist specialist

Munitiekist Specialist
Voor vragen over onze producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

info@munitiekistkopen.nl


Ma - Don: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 16:00 uur

Waarom bestellen bij MunitiekistKopen.nl?

  • Origineel
  • 100% Tevredenheid
  • 1 tot 3 dagen levertijd
  • Beste kwaliteit