Veldtelefoons

Munitiekistkopen.nl levert naast munitiekisten, militaire zaklampen en alarmpistolen ook veldtelefoons, zowel een per stuk of als een set. Bij ons heeft u de keuze! De veldtelefoon die wij verkopen zijn afkomstig uit Nederland en gemaakt van bakeliet en niet zomaar kapot te krijgen. Bekijk onderstaand ons aanbod veldtelefoons:

Historie van de veldtelefoon

Deze veldtelefoons zijn gebruikt door het Nederlands leger tijdens de Koude Oorlog, omstreeks 1960. De lijnverbinding was het aangewezen middel in geval van stationaire situaties of voor het leggen van een verbinding met meer achterwaarts gelegen gebieden. Dankzij de deze lijnverbinding kon het leger contact leggen met mede militairen.

De voordelen van het gebruik van een veldtelefoon waren: moeilijk af te luister door de vijand, men moest namelijk aangesloten waren via een telefoondraad WD-1/TT en de veldtelefoons waren niet storingsgevoelig, iets wat heel belangrijk was toen der tijd.

De nadelen van het gebruik van een veld telefoon was het feit dat de mobiliteit gering was, het aanleggen van de telefoonverbinding kostte veel tijd en mankracht. Daarnaast waren de telefoons niet bestand tegen vijandelijk voor en dus kwetsbaar.

Veldtelefoon kopen? Waarom bij Muntiekistkopen.nl?

Wanneer u een veldtelefoon bij ons bestelt garanderen wij u de volgende dingen:

✓ Originele veldtelefoons
✓ Binnen 24 uur verzonden
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ 100% Tevredenheid garantie

De veldtelefoons welke Munitiekistkopen.nl levert zijn origineel en gebruikt. Hierdoor kunnen er enkele beschadigingen aanwezig zijn op de telefoons. Elke telefoon is getest op werking en wordt zorgvuldig verpakt voor verzending. Wij leveren de veld telefoons zowel per stuk als per set. Velddraad voor het aansluiten van de telefoons wordt niet meegeleverd, eventueel voldoet normale speaker kabel ook voor het verbinden van de telefoons. De handleiding voor het aansluiten van de telefoons kunt u hier downloaden: Veldtelefoon handleiding downloaden. Heeft u overige vragen over onze veldtelefoons? Neem gerust contact op via info@munitiekistkopen.nl.

Onze munitiekist specialist

Munitiekist Specialist
Voor vragen over onze producten kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

info@munitiekistkopen.nl


Ma - Don: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 16:00 uur

Waarom bestellen bij MunitiekistKopen.nl?

  • Origineel
  • 100% Tevredenheid
  • 1 tot 3 dagen levertijd
  • Beste kwaliteit